Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5736972 www.bgdnes.bg

"Дунав" купонясва с Емануела

На шумно парти с фолкпевицата Емануела футболистите на "Дунав" отпразнуваха едноличното си лидерство в Първа професионална лига, видя "България Днес".


През уикенда "драконите" сразиха "Черно море" (Варна) с 3:0 и окупираха върха на професионалния ни футбол с 13 т. Сладката победа даде повод на играчите да отпуснат душите и да се забавляват в популярна русенска дискотека. Същата вечер участие в нощното заведение имаше и фолкпевицата Емануела, която е известна с раздаването си 100% на сцената.

Реклама


Капитанът Диян Димов, вратарят, допуснал само 1 гол от началото на сезона - Мартин Луков, крилото Бранимир Костадинов и други момчета от отбора заеха едно от централните сепарета в дискотеката. Гостите на заведението веднага отбелязаха, че на масата им няма твърд алкохол и играчите наблягат на бира и минерална вода.


"Това се казва професионализъм - дори и да бият, дори и да са първи в класирането, избягват да се напиват по дискотеките като повечето български футболисти. Трябва да бъдат давани за пример", коментираха купонджии от съседните маси.


Емануела също не остана безпристрастна към присъствието на "драконите" и започна да ги засипва със специални поздрави и най-хитовите си последни парчета - "Като теб", "20 лева" и дуета с колегата си Константин "Не ме заслужаваш". Изпълнителката се закачаше с футболистите, като всичко се разиграваше в рамките на шегата. Емануела се показа в напълно нова визия, видимо отслабнала и тенът й бе още по-забележим. Фолкпевицата е майка за пример, която не спира да обикаля по участия в цялата страна, но отдава цялото останало й свободно време на малкия си син Димитър.


Играчите на "Дунав" бяха подложени на канонадата от атаки, каквито не са преживявали в нито един мач от първенството. Те постоянно бяха щурмувани от млади момичета, които искаха да се снимат и да завържат приятелство с любимците си. За пореден път обект №1 на внимание от женска страна беше Диян Димов, който не отказваше селфита на чаровните девойки. Капитанът е на истинска почит в Русе, тъй като е играл във всички формации на "Дунав" и през годините не е предавал любимия си клуб.


Димов освен това е атракция в дискотеките и с тениската си с Мики Маус, който прави неприлични жестове. След появата му с нея търсенето й се е покачила многократно в търговските центрове в дунавската столица.


След купона футболистите на "Дунав" отново влизат в строг режим, тъй като на 11 септември (неделя) са домакина на отбора на "ЦСКА-София".

Реклама
Реклама
Реклама