Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5782622 www.bgdnes.bg

Орси най-гореща в "Пари Сен Жермен"

Парите може би не купуват щастие, но определено са в състояние да помогнат. Това със сигурност може да потвърди голямата звезда на "Пари Сен Жермен" Единсон Кавани.
Нападателят плати 12 млн. евро на бившата си съпруга Соледад Сабрис, но за сметка на това се събра с Микаела Орси. Тя е носителка на титлите Мис Уругвай и Мис Вселена. По всеобщо мнение Микаела е най-горещата красавица сред жените на футболисти от "Пари Сен Жермен".


Преди да се влюби в Орси, играчът преживя бурна връзка с Мария Розария. Тя не успя да спечели за дълго сърцето на Кавани, но се справи със задачата да разбие брака му.
Аура Руиз със сигурност ще се опита да измести Орси от първото място в неофициалната класация за красавици на "Парк де Пренс". Тя е гадже на нападателя Хесе Родригес и направи силна заявка, че ще попада често в светските хроники.
Красавицата омая всички във Франция още с пристигането си. Тя придружи играча при представянето му на "Парк де Пренс", което не се случва често на подобни събития. Аура събра погледите на всички, появявайки се с тясна черна рокля, която подчертаваше идеалните й извивки.
Половинката на бившия нападател на "Реал" (Мадрид) е известна испанска манекенка. Изявява се и като танцьорка и водеща на риалити формати. С Хесе са заедно от няколко месеца.
Завидно постоянство в любовта показва полузащитникът Марко Верати. Той е верен на своята ученическа тръпка Лаура Зазара. Марко е 16-годишно момче, когато става гадже с девойка от своя квартал. Лаура живее само на няколко пресечки от дома му. Двамата са заедно и до днес, въпреки че Верати вече е милионер и може да си ляга всяка вечер с различна жена. Марко и Лаура имат син на име Томазо.
Престижният списък на футболисти на "Пари Сен Жермен" с красиви половинки може да бъде допълнен от приятелката на Пасторе Киара. Половинката на Анхел ди Мария Йоргелина е сред любимите героини на жълтата преса. Тиаго Силва и неговата Изабел са на другия полюс. Бразилската двойка демонстрира респект с традиционните семейни ценности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама