Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5784476 www.bgdnes.bg

Баба Цеца пред "България Днес": Цвети драстично отслабна!

Свали доста килограми, мускулите й изчезнаха

Гимнастичката Цветелина Стоянова е отслабнала драстично след близо тримесечния си престой в "Пирогов", разкри единствено пред "България Днес" нейната баба Цеца.
Мускулите й почти ги няма, каза още възрастната жена. Бабата посочи, че Цвети ежедневно се подлага на активна рехабилитация в специализиран медицински център.
"Все още е рано да се прибере вкъщи", казва пенсионерката.
Според източници на вестника в диетата й са включени храни с високо съдържание на протеини, за да се възстановят по-бързо загубените килограми. Стоянова никога не е тежала много, предвид правилата на грациозния спорт, но отслабването й по време на болничния престой е видимо.
Известно време златното момиче беше на системи и не приемаше нормално храна, нито дишаше самостоятелно. Впоследствие лекарите премахнаха апаратурата и тя започна да диша без помощта на машинките.
"Цветелина е все по-добре. Трябва само малко да напълнее и да продължи с рехабилитацията. Активните грижи на всички медици от "Пирогов" дават блестящи резултати. Без тях нямаше да успеем", казва бабата на Цвети.
Заради огромния медиен интерес всички от семейството на гимнастичката запазват пълно мълчание къде се намира тя в момента. Според едни тя живее в апартамент заедно с приятеля си Александър Любенов, който е вратар. Баба Цеца обаче обясни, че е твърде рано Цветелина да бъде оставена за домашно лечение, и категорично опроверга тази информация.
"България Днес" научи, че по време на лечението в "Пирогов" медиците стриктно следели кой се разхожда по коридорите на болницата и най-вече в близост до клиниката по неврохирургия, където гимнастичката лежа най-дълго. Близките на Цвети се опасявали недобронамерени хора да я снимат след инцидента и да раздухат нелицеприятни снимки на пострадалото момиче в интернет или медиите.
Припомняме, че на 14 юни Стоянова падна от шестия етаж на блока, в който живееше с баба си. Все още не е ясно каква точно е причината за полета, като най-лансираната версия е опит за самоубийство. Съседка намери гимнастичката да лежи в градинката зад блока. До ден-днешен не е ясно защо крехката хубавица реши да скача. Нито баща й - Йордан Стоянов, нито брат й или баба Цеца са я питали какво я е довело до подобно решение. Близките й се правят, че подобно нещо не се е случвало, и всячески избягват темата за въпросния 14 юни.
"Емоционално Цвети е все по-добре! Усмихва се, радва се на най-милите си хора. Чуваме се всеки ден по телефона и ми звучи ведра", каза пред вестника 75-годишната баба Цеца, която е отгледала внучката си след смъртта на нейната майка Анета.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама