Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5838286 www.bgdnes.bg

Роналдо: Храня се с омразата на хората към мен

Суперзвездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо даде интервю пред "Coach Magazine", в което призна, че омразата на феновете го мотивира за постигането на големи успехи.

"Честно казано, нуждая се от това хората да ме мразят, нуждая се от моите врагове. Това ми помогна да спечеля всичко, което спечелих. Научих се от всички сблъсъци с негативни хора и преживявания да стигам до важни уроци", сподели португалецът.

Реклама

Запитан за своя модел на подражание, Роналдо заяви, че определя самия себе си като такъв. "Никой не изисква повече от мен, отколкото самия аз. Израснах с Фиго и Руи Коща, на които се възхищавах. Но никога не съм искал да имитирам. Винаги съм се концентрирал да бъда най-добрият."

Споделя, че най-големият му поддръжник е неговата майка, която го подкрепя постоянно и е винаги до него.

На въпроса: Кой треньор е имал най-голямо влияние върху него като играч? Роналдо отговаря, че вижда Алекс Фъргюсън като баща. "Всичките ми треньори са били важни, но когато пристигнах в Реал Мадрид бях един мъж, когато пристигнах в Манчестър Юнайтед бях момче. Изведнъж сте част от един от най-големите клубове в света, и в този момент имах нужда от някой като сър Алекс."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама