Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6070431 www.bgdnes.bg

Котки треперят от кошмарен пубер

Садистичен тийнейджър обучава ловни кучета с крадени домашни любимци, чака го празна килия

Дълъг престой в затвора очаква садистичен пубер за тормоз и убийство на животни. Франк Левис от Уелс е уличен в кражбата на 10 котки от приют за бездомни зверове с цел да обучава ловни кучета. "Обвиняемият няма професия и получава социални помощи. По цял ден тренира кучетата си да ловуват и ползва котките като жива стръв", докладва прокурор Джорджина Бъкли.

Реклама

Обвинението твърди, че пишман авджията безжалостно реже краката на живите мишени. Зооченгетата успяват да спасят само четири от задигнатите мачки. "И десетте живееха в кафез в градината. Младежът е грабнал клетката през нощта", разказва през сълзи собственичката на приюта Сара Ахмед. 18-годишният откачлник има и други прояви на насилие към четириноги. Преди да хлътне по лова, той се занимава с кражба и клане на добитък.

Едва навършил 15, той свива овца от близка ферма и жестоко я обезглавява с мачете. Ненормалникът публикува кадри от случката в мрежата и има вероятност да му бъдат повдигнати допълнителни обвинения. Неговият защитник прави всичко възможно да избели имиджа му пред Темида. "Клиентът ми наистина е откраднал клетката и е убил повечето котки. Но той е расъл без майка, има сериозни психически травми", пледира адвокат Хърдс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама