Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6118975 www.bgdnes.bg

Малина ГОЛА пред студенти

Появи се с напълно прозрачна рокля

Малина вдигна нивото на тестостерона до краен предел!


Фолкпевицата се появи с прозрачна рокля на свое участие в столично заведение, а под нея ясно се виждаха сутиенът и секси впити боксерки. Сочното дупе на изпълнителката на "Давай, питай" буквално настърви младежите от Студентски град. Те полудяха по сочните форми на Малина и един след друг се редяха за снимка с нея.


Някои от по-развълнуваните се надпреварваха да й подаряват рози и бяха категорични, че по-млади колежки от нея като Преслава и Галена не могат да й стъпят на малкия пръст заради апетитното тяло.

Реклама


В интервю пред "България Днес" певицата обяви, че може да бъде премиер и успешно да ръководи страната.


"Бих работила абсолютно безрезервно и без облаги. Много бих искала да има повече хора като мен, които биха влезли в политиката и да дават всичко от себе си за каузата, за благото на народа. Да не мислят как ще обезпечат семействата си девет поколения след себе си", сподели Малина.


Казва, че би направила всичко, за да спре изтичането на умове навън и да се създадат повече работни места. Категорична е, че народът трябва да бъде стимулиран, защото е отчаян и не вижда изход.


Малина няма проблем с колежките си от бранша и не е забелязала злоба или нелоялна конкуренция. "Може би има хора, които не ме харесват. Нормално е да не те обичат всички, но аз и не желая. Никой не ми е показал, че ми е враг. Никой не се е държал грубо с мен. Много ангажименти имам и не ми остава време да се замислям. А може би и животът не ме е срещал с такива хора. Или не разбирам, че ги има", сподели тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама