Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6241815 www.bgdnes.bg

Криско трупа пачки от чалга

Рапърът започна работа с Мария, очаква да направи песни и за други звезди

Доскоро минаващият за рапър Криско вече пренасочи труда си и трупа яко пачки от чалга. След като направи песен на Галена, сега рапърът създаде и новия хит на Мария.
Криско усети, че е на гребена на вълната, и затова се пръска от работа. Освен участията си, които са по няколко пъти в седмицата, той пише песни за куп изпълнители, а в банковата му сметки влизат тлъсти пачки.


Парчето, което направи за Мария, е озаглавено "Червен картон". Според запознати бившата на Гущеров е броила повече от 10 бона на Криско. Отварачката знае, че всяка песен, в която е замесен Криско, става хит. Именно поради тази причина тя се обърнала към него. Мария иска да гръмне с тотален летен хит и да натрие носовете на всичките си колежки начело с Преслава и Галена, която се завърна на сцената съвсем скоро.
В последните месеци тарифата на Мария е доста ниска, затова миньончето имаше участия всеки ден. Сега, след като записа новия хит, създаден от Криско, Мара очаква хонорарът й да скочи драстично нагоре.
Криско пък тайно се надява още някоя колежка на Мария и Галена да го потърси за работа и така да завладее почти всички чалга певици.


В същото време рапърът показа публично вече сериозната си приятелка Цветелина Петрова. Танцьорката и Криско бяха сред зрителите на риалити предаването "Като две капки вода". Двойката, за която се говори, че скоро ще мине на следващия етап във връзката си, изгледа как Ваня Джаферович имитира Криско. Бившият футболист на "Берое" влезе в ролята на рапъра и изпя новия му хит "Лош или добър". Според истинския изпълнител и създадел на песента Ваня се е представил на ниво.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама