Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6293722 www.bgdnes.bg

25 бона за Бахаров

Актьорът Захари Бахаров започна участието си в третия сезон на френския полицейски трилър "Бюрото на легендите". Екранният Иво Андонов от "Под прикритие" влиза в кожата на руски доносник. Сюжетът на сериала се фокусира около група френски тайни агенти. След като се завръща от мисия в Дамаск, един от главните герои попада в Генералната дирекция за външна сигурност, където задачата му е да набира подходящи кадри за работа под прикритие.
"Бюрото на легендите се разработва с помощта на френското министерство на отбраната, което дава становището си по всички технически въпроси. Освен в този сериал Бахаров съвсем скоро ще изгрее и в друг сериал - "Геният". Международната лента проследява живота на гениалния Алберт Айнщайн, когото не одобряват първоначално за учител, а после става един от най-великите учени в света. Бахаров отново е руснак - той ще сложи пагоните на руски генерал в шести епизод на продукцията. И за двете си появявания в лентите актьорът ще вземе общо 25 бона, похвалил се самият той пред познати.
"От чужди участия и тотото на Захари не му се налага много да заработва, за да се изхранва. Взима достатъчно, дори е най-богатият от всички нас, а сякаш изглежда, че работи най-малко", коментират колегите със завист действията на едната от "Трите мечки". Останалите - Карамазов и Вергов, също не спират да работят, но повече в театъра и в частни проекти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама