Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6293756 www.bgdnes.bg

Диляна Попова с халка

Загадъчна халка на безименния пръст показва Диляна Попова! Бижуто краси дясната ръка на една от най-сексапилните жени в родината. Бижуто предизвиква множество въпросителни, тъй като Диляна до този момент не е обявявала да има нов мъж в живота си.


Снимки, с които единствено "България Днес" разполага, показват мистериозния пръстен на брюнетката. Не ясно какво точно симолизира бижуто и дали Диляна сама го е избирала, или е скъп подарък. Пръстенът е единственият, който краси ръцете на моделката, което означава, че й е ценен и може да е от някой господин.

Реклама


Топпапараците на "България Днес" уловиха Диляна в малкото свободно време, което има. По-голяма част от деня си Попова прекарва със сина си Борил. Откъснала се за бързо от майчинските ангажименти, моделката бърза да приключи с някои ангажименти.


Диляна зарежда портфейла с няколко стотачки от най-близкия банкомат и провежда важен телефонен разговор. От фотосите ясно се вижда, че моделката е напрегната и не е в настроение. Брюнетката се мръщи на това, което чува от отсрещната страна на слушалката и нервничи.
Приключвайки бързо работата си на банкомата, актрисата се отправя към вкъщи с лъскавия си джип. Скъпарското возило на стойност 50 бона стана нейна собственост малко след окончателната раздяла с Асен Блатечки, което роди слуховете, че именно бащата на първородния й син й го е купил като извинение за страданията, които й причини.


Диляна изглежда още по-отслабнала. След раждането на сина си Борил красавицата рязко свали килограми. Сега Попова е още по-фина и с нова прическа. С напредването на възрастта малкото килца са се отразили на кожата на хубавицата и първите бръчки вече са налице.


Попова най-сетне преживя унизителната и тежка раздяла с Блатечки. След като я заряза бременна от него и се върна при съпругата си и първородната си дъщеря, Диляна дълго време беше смазана и единствената й комуникация с Асен беше по повод общия им син.


Към днешна дата Диляна е простила на екслюбимия си и двамата дори са в приятелски отношения. Попова удиви потребителите в социалните мрежи, след като хареса снимка на Асен. На кадъра Блатечки е облечен като полицай и държи палка. Моделката бе първата, която одобри предизвикателния секси фотос на бившия си, от което стана ясно, че лоши чувства към него вече не таи!

Реклама
Реклама
Реклама