Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6297763 www.bgdnes.bg

Луиш Фиго: Роналдо не е незаменим

Португалската легенда Луиш Фиго проговори за сънародника си Кристиано Роналдо, който може да напусне "Реал" (Мадрид) това лято. Заради обвиненията на испанската прокуратура за укриване на данъци нападателят иска да си тръгне от Испания. 200 милиона евро за него вадят от "Пари Сен Жермен".
"Вероятно има куп причини да иска да си тръгне, но това е негово лично решение. Не мога да си го представя в друг отбор, но все пак незаменими играчи няма. Клубът е над всички, трябва да продължи без всеки", казва Фиго.
Междувременно Роналдо показа голямото си сърце преди мача с Русия от турнира за Купата на конфедерациите, спечелен от Португалия с 1:0. Капитанът на иберийците изведе на терена 10-годишната Полина Хаерединова, която бе в инвалидна количка. Момиченцето сияеше от радост.


"Знаех, че ще изляза с Роналдо на терена, и много се вълнувах. Много обичам футбола и съм негова голяма фенка. Когато излязохме на тревата, той ми подари горнището си. Целуна ме и ме погали. Не очаквах да е толкова прекрасен! Никога не съм била толкова щастлива", разказа Полина.
Тя е част от кампанията на един от спонсорите на турнира. От началото на надпреварата заедно с футболистите на терена излизат и болни дечица или такива от социално слаби семейства. Програмата включва 350 малчугани на възраст от 6 до 10 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама