Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6396092 www.bgdnes.bg

Скандална плеймейтка си го проси: Божинов, искам секс и ритници!

Груб секс и унижения е готова да изтърпи една от най-надарените родни плеймейтки Ирена.
Блондинката без срам си поиска груби ласки от Валери Божинов в социалната мрежа. Тя е готова веднага да му се отдаде, стига Божинката да поиска!
"За Асенчо Таксито, Тони Найка и Божинката! В таксито, вкарай, вкарай ми го, без да питаш. После бързо, бързо ме изритай. Пътя ми към нас го знам самаааа..."
Това е само част от песента, която разгонената еротична моделка посвети специално на футболиста, използвайки музиката от популярния ултрахит "Деспасито". Ненаситната Ирена използва мрежата, за да отправи палавото си предложение към Валерката, а по време на видеото циците й изглежда, че ще се пръснат всеки момент.
За блондито няма задръжки в секса. Тя харесва грубостите и си ги търси. Ирена се забавлява със сексиграчки, има си камшици, белезници - картинката е пълна!
Плеймейтката няма нищо против да е новото коте на Валери. Тя не крие, че си пада по краткотрайните авантюри и сексът за една нощ е нещо напълно нормално за нея.
Валерката е щастливо обвързан повече от година. Сръбкинята Биляна Дол е последната му изгора и двамата са неразделни. Дали Ирена ще смени Биби в леглото на Божинката и ще е следващата плеймейтка в ръцете му - скоро ще разберем!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама