Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6450048 www.bgdnes.bg

Мария избяга от "ВИП брадър"

Без никой да каже на зрителите

Бодигардове и войници пазят певицата на участие, не дават никой да я доближи

Чалгарката Мария избяга от "ВИП Брадър", увери се "България Днес". Въпреки че уж трябва денонощно да стои в къщата и да си общува с останалите "звезди", певицата преспокойно излезе и отиде на участие в Гоце Делчев.

Реклама


За да не се случи нещо на Отварачката, "ВИП брадър" дори й прати охрана, която да бди над крехката изпълнителка. Едър телохранител бе сянка на Мара през времето, което тя прекара на сцената, видя "България Днес". Здравенякът не изпусна от поглед певицата и за секунда.


Певицата има клауза в договора, че ще излиза за участия, но странно защо тази подробност е спестена на зрителите. Те едва ли ще разберат, че Марчето е напускало къщата. Вместо това предаването ще бъде така монтирано, сякаш Отварачката не е мърдала от шоуто.


Мара пристигна в Гоце Делчев с лъскаво сиво БМВ, за да вземе участие в ежегодния есенен панаир в града. С мръсна газ колата паркира директно до сцената. Пред беемвето се движеше баничарка, която бе в ролята на ескорт на певицата. Щом автомобилът на Мария спря, той веднага бе наобиколен от фенове на певицата, които искаха да се докоснат до нея. Вместо Мария от колата слезе якичък мъж с костюм, който се опита да разпръсне публиката.


Отварачката остана дълго в колата и слезе нацупена от нея. Мария хич не бе на кеф от дългото пътуване от Нови хан до Гоце Делчев. Леко сърдита и кисела, тя не си размени нито една дума, нито помаха на феновете, които продължаваха да напират от всички страни. За да се добере до сцената, се наложи Мария да бъде ескортирана от няколко войници. Облечени в камуфлажни униформи, те направиха кордон на певицата, която изтича бързо на сцената.


При вида й част от гостите на панаира в Гоце Делчев се стъписаха.
"Как така е дошла? Нали е в къщата?", чуваха се коментари от публиката, която се бе събрала в близост до бившата казарма на града.
Щом Отварачката се качи на сцената, от двата й края застанаха яки мъжаги. Единият телохранител бе на Мара и стоеше по-близо до нея. В другия край местен бабаит следеше зорко някой да не се опита да притесни голямата звезда на "ВИП брадър". Зад малката сцена се скупчиха още няколко мъже с войнишки униформи, които също да надзирават концерта на изпълнителката.


Мария изкара на сцената малко повече от час и обясни, че трябва да си тръгва.
"Трябва да си ходя, брадърчето ме чака", обясни закачливо на гостите на есенния панаир певицата.
Феновете отново се втурнаха към Отварачката с надежда за автограф или селфи, но останаха разочаровани. Бодигардовете и войниците плътно заградиха чалгарката и под шпалир тя се върна в колата си, с която отпраши към Нови хан, където се прибра при съквартирантите си във "ВИП брадър".

Бясна на Богданска

Мария е жестоко ядосана на Александра Богданска. Моделката реши да номинира Отварачката, с което си навлече гнева на певицата.
Бившата на Лудия репортер смята Мария за натрапчив човек и именно поради това не я иска в къщата. Богданска се дразни от факта, че Мара постоянно й говори за "нейния Дани" (б.а. - визира Даниел Петканов, с когото Алекс имаше връзка допреди година).
"Исках да се сближим, но ти явно не го желаеш", каза Мария на Богданска, след като разбра, че именно моделката я е номинирала.
Алекс също се цупи, че Отварачката постоянно е с бившия й Петканов. Лудия репортер и Мария тренират във фитнеса всеки ден и се сближиха изключително много.

Реклама
Реклама
Реклама