Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6459357 www.bgdnes.bg

180 бона за Веско Маринов

Над 180 000 лева ще спечели народният любимец Веселин Маринов от концертите си в НДК, показа сметка на "България Днес".


Любимецът на поколения българки няма умора и продължава със сценичните си изяви.

Реклама


"С вълнение искам да ви съобщя, че заради големия интерес, който имаше миналата година към концерта в "Арена Армеец", реших концертите в Зала 1 да бъдат два - на 23 и 24 ноември. Билети за втората дата ще бъдат налични до седмица. Надявам се да видим с някои от вас и през двете уникални вечери, които ви подготвяме с бенда и екипа", обяви самият Маринов.


Най-скъпите билети са на цена от 60 лева и са разположени непосредствено пред сцената. Зрителите ще бъдат толкова близко до певеца, че с протягането на ръка ще могат да се докоснат до него. Най-евтините пропуски са по 20 лева, но са в дъното на залата, където видимостта е далеч по-ниска. Според разположението в Зала 1 останалите билети са с цени от 25, 30, 40 и 50 лева.


Вероятно Веско няма да прибере цялата сума, тъй като трябва да плаща за наем на залата, хонорари на музиканти и танцьорки, както и за цялостната организация на мащабното събитие. Но няма да е изненада, ако в крайна сметка се окаже на много добра печалба.


Двата концерта в НДК са част от официалното представяне пред публика на песните от новия албум на певеца със заглавие "Представи си...". Бенд на живо ще акомпанира песните на обичания изпълнител на сцената, а неговият балет е подготвил оригинални хореографии. Спектакълът ще бъде изпъстрен със светлинно шоу и специални ефекти.


Това е поредната изява на Маринов, който за около година направи голям концерт в "Арена Армеец", последван от пролетно и лятно турне, където също се радваше на сериозен интерес.

Реклама
Реклама
Реклама