Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6508428 www.bgdnes.bg

Джо Харт си наема мутри

Националният вратар на Англия Джо Харт спешно си наема мутри за телохранители. Футболистът стана жертва на нападение няколко пъти само в рамките на два месеца. Той бе обявен за карък №1 на Острова. Харт обаче е предприел мерки, за да не бъде повече обект на апашите. Английските медии твърдят, че вратарят ще си осигури услугите на няколко здравеняци, които да се грижат за сигурността му.


Само преди два дни играчът на елитния "Уест Хям" беше обран на бензиностанция, информира "Дейли Мейл". Инцидентът се е случил в лондонското предградие Ромфърд, когато Харт се връщал от тренировка на "чуковете".
30-годишният страж спрял да зареди гориво на автомобила си, когато бил обграден от трима крадци с мотори. Те му взели портфейла, часовника и телефона. За щастие Джо се е отървал от това да бъде набит, защото е дал вещите си, без да се дърпа.
През август автоджамбази задигнаха колата на английския национал. Джипът му Range Rover на стойност 100 000 паунда беше бързо намерен, тъй като имал проследяващо устройство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама