Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6510393 www.bgdnes.bg

Малкото коте моли Ванга за бебе

Малкото коте на Валери Божинов моли пророчицата Ванга да й помогне да зачене.


Изкусителната блондинка Бояна отиде на духовно пътешествие към Рупите, където се посвети в тайнствения живот на най-известната гадателка. Малкото коте се похвали със снимка от комплекса, като позира пред огромния кръст на близкия хълм. Любопитното е, че в ръцете си тя държи непознато малко дете, като изглежда сякаш е изпаднала в транс.

Реклама


Пред свои приятелки Бояна споделила, че от известно време й се върти идеята да има дете. Но преди това трябвало да попадне на подходящ мъж, с който да сподели подобно щастливо събитие. Покрай задълбочените размисли Малкото коте започнала да публикува разсъждения за това колко е кратък животът и трябва да го живеем смислено.


"Нали не се залъгваш, че имаш цяла вселена време? Не, нямаш. Не и в този живот. Свещичките ни са отдавна запалени и горят. Понякога с буен пламък, друг път мъждукат едва-едва. Нали не си мислиш, че имаме още много време? Защо чакаш? Какво? Кого? Имай смелостта да избягаш от всичко, което те прави нещастен, защото най-хубавото не се случва на този, който чака, а на този, който поема рискове. Избирай по-бързо, нали не се залъгваш, че имаш цяла вселена време?", написа блондинката, намеквайки, че се готви за голяма промяна в живота си. Любопитно е, че философските слова бяха илюстрирани със снимка, на която девойката гордо разкрива задните си части.


Затова и Бояна отправила мисли към Ванга - да й помогне за бебе и това да се случи с най-голямата й любов. Не са малко поклонниците, които се обръщат към гадателката, въпреки че тя почина преди повече от 20 години. Най-често хората отправят желания за оздравяване на близки и роднини, но не липсват и такива, които търсят благинки за себе си.


Култовата реплика "Малко коте, секс има ли, казвай" тръгна от еротичен чат на Валери Божинов с моделката Бояна. Това се превърна в лаф на годината, който роди десетки колажи и всенародни шеги. Самият Божинов дори пусна тениски с изобразено сиво коте и надписа "Малко коте, гол има ли". Според футболиста надали има някой, който да каже, че "малко коте" е нещо лошо. Той не виждал скандал в цялата история и казва, че се забавлявал на шегите по негов адрес.


След минискандала кариерата на Бояна тръгна устремно нагоре и тя дори се превърна в нещо като телевизионна звезда. Логично и мъжкият интерес към нея скорострелно порасна и мацката е принудена да отбива още повече атаки от напористи мачовци. Вероятно свалките и флиртовете са й дошли в повече и вече започва да се замисля за семейство и деца, които окончателно да я кротнат. Хората около нея с нетърпение очакват да видят дали желанието й ще се сбъдне.
Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама