Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6558485 www.bgdnes.bg

Крисчън Бейл се освини за роля

Родната майка не успя да разпознае в новото му амплоа холивудския крал на трансформациите Крисчън Бейл.

Мъжественият актьор с незабравими изпълнения в "Еквилибриум" (2002) и "Батман в началото" (2005) напълня до неузнаваемост за поредната си запомняща се роля в Меката на киното, в която се снима в момента.

Реклама

Роденият в провинциално градче в Уелс е главно действащо лице в касовата продукция "Задна седалка". Лентата е посветена на бившия вицепрезидент на САЩ Дик Чейни, считан от мнозина за най-силния политик на този пост в американската история.

Биографичният филм за заместника на Джордж Буш (2001-2009) в Овалния кабинет ще тръгне по кината догодина, но Бейл още сега е готов да пресъздаде образа си.

"Ям много пайове, за да се подготвя за ролята", отговори шеговито 43-годишният актьор на журналистически въпрос за наднорменото му тегло. Не за първи път Крисчън качва килограми за участие във филм. За "Американска схема" от 2013 г. актьорът пусна бирено коремче, което изчезна от иначе перфектното му тяло след премиерата. На обратния полюс е за снимките на "Механикът" от 2004 г., когато Бейл отслабва с 28 кг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама