Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6605491 www.bgdnes.bg

Никол отмъква Гришо на Коледа

Води го при родителите си в ЛА

Мениджърът му иска тенисиста в Австралия

Накъде ще поеме за коледните празници първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се превърна във въпрос с повишена трудност.
Само преди дни мениджърът му Георги Стоименов заяви, че третият в световната ранглиста ще прекара почивните за обикновените хора дни в Австралия, тъй като в самото начало на 2018 г. трябва да участва на турнира в Бризбън, където има да защитава титла. Затова ще тренира там и ще се аклиматизира.
Приятелката на хасковлията Никол Шерцингер се оказва на друго мнение. Тя обяви, че ще замъкне любимия си в Лос Анджелис, където семейно да посрещнат добрия старец с нейните роднини.
"Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която да завърши с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя романтична комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика", планира Никол.
Тя откровено признава, че преди да се запознае с българина, не е разбирала нищо от тенис. Сега нещата коренно са се променили и вече това е любимият спорт на певицата.
"Тенисът вече е любимият ми спорт. Преди да се запозная с Григор, не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач", разкри Шерцингер пред списание "Ривийл".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама