Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6607922 www.bgdnes.bg

Феноменалната гадателка Теодора Стефанова: "Лудогорец" ще вкара на "Милан"!

"Лудогорец" ще вкара на "Милан"!
От Италия прочутата ясновидка на Силвио Берлускони

- Теодора Стефанова, направи предсказание за големия мач в Лига Европа специално за читателите на "България Днес".
"Всички тук ме разпитват за българския шампион - каза Теодора. - Още преди да бъде изтеглен жребият, казах, че противникът на "Милан" ще бъде именно "Лудогорец". Освен това предвидих с абсолютна точност, че "Пари Сен Жермен" ще срещне носителя на трофея в Шампионската лига "Реал" (Мадрид). Както и това, че "Челси" на моя приятел Антонио Конте ще се изправи срещу много силен съперник. Е, падна им се "Барселона"! Мога да направя точно предсказание и за изхода от тези мачове, когато наближи денят, в който ще се играят. Сега мога да кажа със сигурност, че "Лудогорец" ще отбележи поне един гол във вратата на "Милан". Двубоите няма да бъдат никак леки за отбора на Дженаро Гатузо!"
Гостуването на "росонерите" в Разград ще бъде на 15 февруари, двубоят започва в 22,05 ч.
Реваншът е на 22 февруари на стадион "Сан Сиро".
Все още не е ясно дали архитектът на големия "Милан" Силвио Берлускони ще дойде в България за мача с "Лудогорец". Но това не е изключено, защото той е близък с българския премиер Бойко Борисов.
"Силвио Берлускони наистина харесва много България и има прекрасни спомени от нашата страна - каза Теодора Стефанова. - Той е човек, който не забравя приятелите си, а с нашия министър-председател имат доста сходни интереси."
Със Силвио Берлускони е свързан най-славният период в историята на "Милан".
Той купува клуба през 1986 г. и го спасява от банкрут. След това всичко се развива като в приказките. Берлускони остава собственик на "Милан" цели 31 години.
Отборът печели 8 шампионски титли, 5 трофея от Шампионската лига и триумфира на световното клубно първенство през 2007 г. "Росонерите" триумфират с общо 29 отличия под ръководството на 14 различни треньори.
Бившият италиански премиер продаде своите акции на китайски консорциум през пролетта на тази година. Говори се, че сделката е за близо 1 милиард евро.
Сега италианският гранд се опитва да се върне към силните си години, а това може да започне със спечелването на Лига Европа. Така клубът ще си осигури участие в Шампионската лига още през следващия сезон.
Но пътят на "Милан" трябва да мине и през България, а "Лудогорец" не се плаши от съперника.
"Наясно сме с класата на италианския гранд - коментира треньорът на "орлите" Димитър Димитров. - В мачовете срещу "Милан" трябва да покажем най-доброто, на което сме способни, и да играем освободено. В последния мач от груповата фаза срещу "Хофенхайм" бяхме под напрежение, защото гонехме задължително класиране. Сега ситуацията е различна.
За нас ще бъде чест да играем с огромен гранд като "росонерите". Мачът ще бъде исторически за нас."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама