Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6616644 www.bgdnes.bg

Най-сексапилните бански за 2017 г.

Щерка на легендарен футболист удари в земята знайни и незнайни звезди и знаменитости с най-сексапилния бански за 2017 г.

Пищната блондинка Бианка, която е дъщеря на бившия английски национал Пол Гаскойн, спечели надпреварата за мъжката любов в конкуренцията на световните прими Никол Шерцингер, Лиз Хърли, Рита Ора и Хайди Клум. В челната десетка за най-готин бански на годината попадат и порноактрисата Мари Кери, сестрата на Ким Кардашиян - Кортни, божественият еротичен модел Емили Ратайковски и кралицата на красотата и бивша Мис Вселена Оливия Кулпо.

Реклама

30-годишната Бианка всъщност е осиновена дъщеря на пияницата Газа. Той приема двете деца на съпругата си Шерил от първия й брак. Въпреки че още през 1999 г. се развежда с жена си, Бианка запазва неговата фамилия. Това, както и фактът, че обича да си показва прелестите, й помагат да пробие в шоубизнеса на Острова.

Секси снимката с черния бански е направена само преди дни в Тенерифе. Бившата участничка в британския "Биг брадър" сподели горещия кадър в инстаграм и нажежи до червено страстите в мрежата. На фона на океана красавицата позира в изрязан бански, който едвам прикрива напращелия естествен бюст.

За разлика от нея другите хубавици тази година залагат предимно на белите бикини за плажа, като тези на Никол Шерцингер и Емили Ратайковски са еднакви и като цвят, и като модел.

Леко разнообразие в тази насока внася миската Кулпо, чийто бикини са шарени на бял фон.

Неостаряващата Лиз Хърли е на същата вълна, само че вместо шарени окраски белите бански имат черни райета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама