Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6632722 www.bgdnes.bg

Бандити млатят девойка на автогара

Невиждан инцидент окървави Централната автогара в София! Младо момиче пострада, след като бе нападнато от банда непознати мъжаги, разказаха очевидци. Девойката оцеляла благодарение на намесата на случайни пътуващи, които й се притекли на помощ.

Екшънът станал във вторник привечер пред главния вход на столичната автогара. Изведнъж хора, които си чакали автобусите, за да пътуват из страната, чули викове и крясъци. Те се обърнали и видели как няколко мъже са нападнали 15-годишно момиче. Мъжагите млатили девойката и я удряли където сварят. В патакламата девойката паднала и си ударила зверски главата на бордюра.

Реклама

Олелията и истеричните писъци на свидетелите на инцидента привлекли вниманието на чакащите пътници, които се насъбрали около пострадалото момиче. При вида на тълпата нападателите се уплашили, плюли си на петите и избягали в неизвестна посока.

Девойката, която била в изключително тежко състояние, успяла само да промълви, че не е от София, а от провинцията. Веднага на място се появила линейка, а лекарите светкавично откарали тийнейджърката към болница. Самоличността й и мотивите на нападателите й все още не са ясни.

От столичната полиция обявиха, че нямат регистриран сигнал за подобен инцидент. Затова причините за нападението вероятно ще останат неизвестни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама