Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6674456 www.bgdnes.bg

Алексис дава 1000 паунда за секс

Алексис Санчес е предложил 1000 паунда за секс с 20-годишната студентка Паулина Собиерайска. Чилиецът, който е пред трансфер в "Манчестър Юнайтед", направил това зад гърба на официалното гадже - актрисата Майте Родригес.

Нападателят харесал своята бройка в бар. Той изпратил свой приятел, за да попита колко пари иска момичето, за да бъде с него. Тя на шега отвърнала, че желае 10 000 паунда и дала своя мобилен телефон. Санчес веднага започнал да я залива със съобщения, въпреки че седял на метър от масата на момичето. Той не спирал да я омайва и да й говори за секс. В крайна сметка Санчес броил 1000 паунда на банкноти от по 20 паунда и дал своя адрес. Тя пристигнала на мястото и била посрещната от разгорещения футболист. Алексис направил стриптийз, преди нещата да се разгорещят.

Реклама

Собиерайска оставила добри впечатления и била поканена още три пъти на гости. При една от визитите Алексис се скрил от своите комшии.

"Каза ми, че обича блондинки. Бил влюбен в мен. Казваше ми колко съм красива. Мислеше, че тялото ми е невероятно. Държеше се сякаш съм негова съпруга. Започнах да го харесвам", разказа пред "Сън" пищната студентка.

По време на срещите Санчес изобщо не споменал за своето официално гадже. Паулина случайно разкрила, че той се вижда с друго момиче.

"Видях техни снимки и разбрах, че всичко е фалшиво. Бях разбита. Мисля, че е задник и лайнар", обяснила 20-годишната хубавица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама