Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6773937 www.bgdnes.bg

Чалга дъщеря стана секссимвол

16-годишната дъщеря на фолкпевицата Соня Немска - Рая, е новият секссимвол на родния небосклон.

Красавицата изгря в първата си професионална фотосесия и веднага прикова погледите към себе си. Тийнейджърката позира като професионален модел и мненията са, че девойката има всички качества да се реализира на модния подиум. В кадрите Рая сменя няколко визии и прически, като коментарите към нея са изцяло положителни.

Реклама

"Мечтата на Рая е да стане модел, дано има успех. Оказа се, че подготовката - стил, грим и прическа, и самото снимане й носят голямо удоволствие", похвали се гордата майка.

Соня Немска сама разкри за новото поприще на детето си, като публикува кадрите в личната си страница във фейсбук. Изпълнителката оприличи детето си на дъщерята на световноизвестния модел Синди Крауфорд - Кая. Сравнение между снимки на двете показва, че имат прилика и дори визиите им са сходни.

"Всички се учудват много, като чуят, че любимият ми предмет в училище е химията. Много ми е интересна! Обичам да правя различни опити. Обичам много и да танцувам. Преди време бях мажоретка, но наблегнах на ученето и затова се отказах", заяви преди време ученичката.

Хубавицата Рая е плод на любовта на фолкпевицата с легендарния кримигерой Янко Ваташки-Лудия. Той стана популярен в ъндърграунд средите с агресивното си поведение, както и с тормоза си над съкилийници в Софийския затвор. Преди време се появиха клипчета, на които се вижда как осъдени зад решетките лазят по земята и мяукат като котки в краката на Лудия.

Рая поразително прилича на баща си, като сходството в лицата им е много голямо, отбелязват наблюдателни почитатели.

Соня и Янко се разделят още преди години, когато Лудия започва да има все повече неприятности със закона. В същото време Соня се оплаква, че той бил много ревнив и това сериозно пречело на работата й. На няколко пъти певицата категорично е отказвала да коментира връзката си с него. "Повече няма да говоря за връзките си, защото всичките ми гаджета станаха известни заради мен!", изригна Немска.

Реклама
Реклама
Реклама