Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6831351 www.bgdnes.bg

Вучков и Мутафчиев на нож

Професорът не харесва актьора 

В зловеща разпра влязоха телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков и председателят на артистите у нас Христо Мутафчиев.

Достолепният професор обяви неодобрението си към Мутафчиев по време на едно от предаванията си. На свой ред в шеговит тон актьорът сподели репликите на водещия и заяви, че ще послуша мъдрите слова на Вучков.

Реклама

В пламенната си реч професорът е категоричен, че Мутафчиев не заслужава отделеното му публично внимание и да намали малко самочувствието си.

"Денонощно е във всички ефирни телевизии, само него излъчват. Не им ли писна?! С тоя дрезгав глас, агресивен, настъпателен, натаралежен, със самочувствие на велик актьор", роптае телевизионната легенда. И продължава: "Тоя има махленско поведение, едно и също говори, уж от всичко разбира - политика, Космос, звезди".

Мутафчиев лично публикува в профила си в социалните мрежи пламенната реч на Вучков. "Ще гледам повече да не се появявам в ефирни, само в национални телевизии", зарече се Мутафчиев.

"България Днес" се свърза с емблематичния водещ, за да разбере повече за отношенията между двамата.

"Аз съм критик и това е работата ми. Ако искам, ще критикувам и Ален Делон", обяви Вучков. "Живеем в демократично общество и имам право да харесвам и да не харесвам когото си поискам", допълни още той. И заяви: "Днешната актьорска гилдия е в упадък, не харесвам днешните актьори".

През годините под словесната тирада на професора са попадали още журналистът Боби Ваклинов, голяма част от действащия политически елит, както и едноименният герой от фентъзи историята Хари Потър. "Тези истории миришат на пръст и гробища", категоричен бе в присъдата си 82-годишният водещ относно световно признатия роман за деца.

Реклама
Реклама
Реклама