Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6878232 www.bgdnes.bg

Попето мята салфетки по жена си

Футболист и фолкпевица визията си менят, но нрава - не!

Националът Ивелин Попов и жена му - чалгарката Елена Паришева, скъсаха оковите на семейния живот и "избухнаха" в столична дискотека. Двамата пиха, пяха и танцуваха, а в моментите на екстаз хвърляха купища салфетки, както повелява етикетът на нощния чалга живот.

Попето и Елена живеят през по-голямата част от годината в Русия, където футболистът играе в местното първенство. При кратките си прибирания до България те използват времето, за да си почиват и да се видят с близки и приятели. Двамата тотално бяха загърбили нощния живот и предпочитаха да стоят далеч от публични изяви, защото по техни думи им е писнало да са в устата на хората.

Реклама

Но въздържанието приключи в понеделник вечерта, когато футболистът и фолкпевицата купонясваха в Студентски град в столицата. Елена пиеше бяло вино, а Попето залагаше на танците. Националът в миналото беше известен с подвизите си в нощните заведения. Той често се забавляваше до сутринта по баровете, а имаше и случай, при който имаше физически сблъсъци с охранители. Със заиграването си в чужбина Попов се кротна, залюби се с Паришева и стана примерен татко. Елена, която беше една от най-актуалните и търсени изпълнителки, сложи край на фолккариерата си и се отдаде на майчинство.

Още когато я вижда по телевизията за първи път, футболистът си казва: "Ето, това ще е моята жена". Попов признава, че тогава певицата е много по-известна от него, а когато се запознали, той нямал кола. Намира й телефона, но по това време Елена си има приятел. Певицата с усмивка споделя, че футболистът е бил "леко нахалничък", а той добавя, че направо е бил "досадничък".

В продължение на 5 години той я преследва и й повтаря: "Ти ще си моя жена". Една вечер, докато раздава автографи, собственикът на заведението, в което пее Елена, идва с молба за автограф за Ивелин Попов. Заради неговата настоятелност тя му пише: "На Ивелин Попов с предложение за брак".

Двамата имат две деца, за които се грижат баби и дядовци, докато звездното семейство излиза по заведения. По време на първото им излизане на чалготека от години Попето и Елена Паришева купонясваха в компанията на нейните колежки Кали и Еми Стамболова. Цялата парти банда се включиха в хвърлянето на салфетките, които в един момент буквално затрупаха забавляващите се и те трудно се придвижваха из сепарето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама