Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6881514 www.bgdnes.bg

Миро отмени всички концерти

За 2 месеца в творческа отпуска

Имал нужда да разпусне, гласът му трябвало да си почине

Певецът Миро отмени участията си за 2 месеца, научи "България Днес". Бившата дуетна половинка на Галя от група "Каризма" излезе в творческа почивка. Причина за това е, че Миро се чувства изморен и има нужда да разпусне.

В последните няколко месеца изпълнителят е затрупан с работа, но едва смогва. В крайна сметка той решава да отмени участията си за два месеца. Точно толкова смята, че му е нужно да презареди батериите и да е във форма за летния сезон, който обикновено е най-силният му.

Реклама

"Миро е добре. Чувства се отлично. Причина за паузата му в участията е, че има нужда от почивка. Знаете, че всеки един певец напряга гласа си. Миро се нуждае от покой за известно време, да не го пренатоварва", обясниха пред вестника от екипа на изпълнителя.

Миро използва творческата си пауза и да се наслади на време със семейството си. Съпругата му Ели от дълги години живее в Лондон и двамата не успяват да се виждат често. Сега, когато певецът няма никакви ангажименти, той прекарва цялото време с половинката си.

Изпълнителят на "Гълъбо" реши да заведе жена си на специално и за двамата място - Корфу. Именно на гръцкия остров Миро и Ели си казаха заветното "да" преди почти две години и официално станаха семейство.

"Съвсем скоро Миро ще се качи на сцената отново. Зареден е с енергия и няма търпение да радва публиката", добавят от екипа на певеца.

Изпълнителят и половинката му мечтаят скоро и да станат родители. 42-годишният Миро няма търпение да гушне дете, което да е негово.

Реклама
Реклама
Реклама