Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6914300 www.bgdnes.bg

Алисия гушка младо лъвче

Фолкпевицата Алисия се залюби с младо момче!

Изпълнителката, популярна с връзките си с известни български футболисти и новобогаташи, има нова любовна цел. Младежът е доста по-млад от нея, но това не е пречка между двамата да пламват горещи страсти.

"България Днес" научи, че младото момче се казва Станислав и е син на легендата на българската музика Илиян Михов-Баровеца. Провокацията между двамата започнала наскоро. Станислав, който гради кариера като певец с псевдонима SENTO, снимал видеото към последната си песен "Нищо ми няма". Покана за участие в клипа получила Алисия, която е музикално откритие на Баровеца и винаги му е била благодарна, че й е дал шанса да стане популярна певица.

Реклама

Сюжетът се развива между купувач и брокерка, която в живота си е голяма фенка на артиста. Слушайки неговата песен в колата, тя отива да покаже скъпарска къща на клиент и тогава се оказва, че клиентът е именно Станислав. Докато му показва имота, който той иска да купи, тя започва да си представя и фантазира най-различни ситуации с него до момента, в който красавицата вече не издържа и го сграбчва. Страстните сцени между двамата се пренесли и след края на снимките, макар че двамата упорито крият по-специалните си отношения.

"България Днес" потърси Станислав за коментар какво се случва между него и по-голямата Алисия, но той не отговаряше на мобилния си телефон. Сигурни източници разкриха пред вестника, че двамата няма да говорят за техните отношения и предпочитат да стоят далеч от светлината на прожекторите. Но снимките не лъжат - Станислав и Алисия се гледат с влюбени погледи, които си личат от километри. Снимачният екип станал свидетел и на докосвания, които могат да се случат само между влюбени, които не са безразлични един към друг.

Първоначално Баровеца бил против синът му да прави точно тази песен. Стигнало се до голям скандал помежду им, продължил няколко месеца, стигайки дотам, че двамата не си говорили помежду си дори когато имали съвместни участия заедно. Към днешна дата проблемите са оставени в миналото и двамата се разбират отлично.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама