Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6933277 www.bgdnes.bg

Каранга яхна бял звяр

С огромен бял джип се фука звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга. Голмайсторът на "червените" яхна страховита машина от марката ДРейндж РовърУ. Возилото с екстрите по него се оценява на около 200 хиляди долара.

Докато караше лятната си ваканция в Бразилия, Фернандо не слизаше от белия звяр. Той го гледа като писано яйце. Нападателят се възстановява от травма и затова получи разрешение да се присъедини към подготовката на ЦСКА по-късно. През това време съпругата на играча - Карла, показа, че Каранга не може да се раздели с любимата си кола.

Реклама

Машината в момента е на гараж в родината на играча. Причината за това е, че Каранга изчаква трансфер. Желанието на самия голаджия е да се завърне в Бразилия. Сериозен интерес към него има от страна на местния "Коринтианс". Белият джип е една от причините Фернандо да няма търпение отново да излети за своя дом.

В последните дни се появи сериозна опция за футболиста и от английския "Рединг". На Острова пишат, че клубът подготвя крупна оферта за звездата. На "Армията" са му обявили цена от 5 милиона евро. Каранга привлече вниманието към себе си, след като вкара 24 гола за ЦСКА през миналия сезон. Той се забърка и в доста скандали, като размахваше надуваем пенис.

На българска земя Каранга шофира служебен автомобил, предоставен му от собственика на "армейците" Гриша Ганчев. На този етап бразилецът не възнамерява да си купува друга кола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама