Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/13811648 www.bgdnes.bg

Ибиса полудява по Йована

Футболната мацка Джорджевич с невероятна провокация, остана само по сламена шапка

Ибиса вече не е същото място, каквото беше. Популярният остров в Балеарско море край Испания беше взривен от сръбска сексбомба. Става въпрос за футболната съпруга Йована Джорджевич. Смуглата красавица този път не остава нищо на въображението. Палавницата свали всичките си дрехи за провокативна фотосесия на крайбрежието.

Реклама

Йована до момента има 364 хиляди последователи в инстаграм, но сега бройката със сигурност ще се увеличи след последната й публикация. Джорджевич и преди си е позволявала разголени кадри, с които си е спечелила славата на една от най-желаните футболни половинки в западната ни съседка, но този път тя направо избива рибата.

Сръбкинята е само по сламена шапка на скалите до морето. Тя прикрива сочния си бюст с плажна кърпа. Дори е хванала тен от първите слънчеви лъчи за годината. Самата тя е озаглавила фотосесията си с краткото, но ясно "Неприятности".

Йована е омъжена за нападателя Филип Джорджевич. 35-годишният футболист за последно игра в италианския клуб "Киево" (Верона), който фалира и в момента не съществува. Има и 4 попадения за националния отбор на Сърбия.

Сексапилната Йована за последно влезе в светските хроники миналата пролет, след като напусна риалити предаването "Островът на известните". Причината за това бе проблем с една от гърдите й след операция за увеличаване на бюста. Джорджевич не крие, че обича луксозния начин на живот, но сама изкарва парите си като много търсен модел.

Четете още

Йована е гола каубойка

Йована е гола каубойка

Джорджевич аут от риалити

Джорджевич аут от риалити

Йована бори зависимост
Йована бори зависимост

Йована бори зависимост

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама