Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10192271 www.bgdnes.bg

Йована бори зависимост

Големи проблеми се струпаха на главата на Йована Джорджевич, считана за една от най-сексапилните футболни половинки в Европа. Палавата сръбкиня бори зависимост от тютюнопушенето. Тя пафка като комин, не пуска цигарата от ръката си, но е решила най-сетне да се опълчи на вредния си навик. Самата Йована признава, че постоянното пушене не й влияе добре и иска да живее по-здравословно.

Брюнетката често публикува снимки, на които пуши. Един от последните й кадри е особено предизвикателен. На него Йована пали цигарата си на брега на морето, а половината й дупе е на показ. По време на официални събития мацката също често припка навън, за да запали. Йована не разкрива дали ще потърси специализирана помощ, за да пребори порока си.

На всичкото отгоре нейният съпруг Филип Джорджевич остана без приходи. Нападателят, който след броени дни ще навърши 34 години, игра за последно в италианския "Киево". Тимът от Верона обаче фалира и прекрати съществуването си, а оттогава сръбският футболист не успява да си намери нов клуб. Съпругата му Йована обича луксозния начин на живот, но сама изкарва парите си като модел. Красавицата е известна със страстта си към горещите пози в социалните мрежи. Това й носи 354 хиляди последовател в инстаграм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама