Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/15376865 www.bgdnes.bg

Андреа извади бомбите! (Снимки +18)

  • Изтичат еротични кадри 
  • Гърдите на устни №1 в света са огромни 

Само по парфюм лъсна в интернет БГ Барби!

Бургазлийката Андреа Иванова, която е горда притежателка на най-големите устни в света, цъфна в нета по голи гърди. От изтеклите в интернет снимки е видно, че освен огромни устни студентката в специалността "Немска филология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски" е щастлива притежателка на бомбастичен силиконов бюст.

Реклама

Русокоската наля по 600 кубика силикон във всяка гърда. А си е поставила цел да увеличи двойно количеството на имплантите в бюста си - 1200 във всяка гърда или общо 2400. За да достигне целта си, обаче бургазлийката трябва да достигне до консенсус с пластичните хирурзи, тъй като подобно рекордно количество крие огромен риск за здравето й.

"Тази година желанието ми е да увелича двойно силикона. Вече мина повече от година от пластичната операция и мога да говоря с хирурга за това. Ако стигнем до консенсус, скоро ще го направя. Парите не са проблем, важно е лекарят да разреши", посочи пред вестника българското Барби в началото на тази година.

Андреа се изявява в еротичната платформа ОнлиФенс, в която качва провокативни снимки и дори видеа за пълнолетни, които биха могли да скандализират и най-големите пуритани. Възможно е порцията от еротични фотоси на силиконовите й гърди да са изтекли именно оттам.

През април 2021 г. в интернет изтече горещо еротично клипче на БГ Барби.

Притежателката на най-големите устни в света изгря в 38-секундно сексклипче. То бе публикувано в един от най-известните порносайтове в света и за кратко време предизвика истински фурор. Във видеото Андреа Иванова прави фелацио на непознат мъж, който сам заснема горещите кадри. Качеството на клипа е добро, а фамозната блондинка, чиято популярност обиколи надлъж и нашир цялата планета, а медии от всички континенти я заляха с предложения за интервюта и участия в риалити формати, демонстрира отлична форма.

Тогава Андреа сподели, че клипчето е направено умишлено от нея и партньора й, за да бъде качено във въпросната еротична онлайн платформа. "Не става дума за отмъщаващо гадже или друга версия. Момчето ми е приятел, не сме гаджета, видеото е само за моя профил в сайта. Съдържанието в този сайт е достъпно само за хората, които се регистрират и заплатят такса, но е изтекло клипчето", категорична бе русокосата студентка,

Само преди седмица стана ясно, че българското Барби няма да участва в "Ергенът 3"! Андреа остава извън списъка с одобрени участници в новия сезон на риалити предаването, което генерира огромна гледаемост и нестихващи коментари и много след края на излъчените епизоди.

Реклама

Скоро започват снимките на формата, в който красавици ще се борят за новия ерген на България - Александър Младенов, който е презентиран като млад, умен и богат. Но без участието на блондинката от Бургас, която шашна цял свят със своята трансформация.

"Попълних и изпратих формуляра за участие в предаването още в самото начало, когато беше обявена рекламата за кастинга за новия сезон. Попълних всички въпроси и се надявах да ми се обадят, но това не се случи.. Вместо "Ергенът 3" продължавам с многобройните ми интервюта и участия за предавания и медии в множество чужди страни, включително Южна Корея", изповяда пред "България Днес" притежателката на най-големите устни в света.

Пред вестника силиконовата фурия отговори на един от най-пиперливите въпроси, поместен и в анкетния лист от 168 въпроси за кандидатстване в "Ергенът 3". А именно - би ли спала с мъже за пари.

"Ако го закъсам - да", казва Андреа.

Четете още

БГ Барби Андреа Иванова е разочарована: Отрязаха ме от "Ергенът"

БГ Барби Андреа Иванова е разочарована: Отрязаха ме от "Ергенът"

БГ Барби си няма гадже

БГ Барби си няма гадже

Реклама
Реклама
Реклама