Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/15437436 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! Бившата на Орлин Павлов СЕ ПЕЧЕ ЧИСТО ГОЛА (18+ СНИМКИ И ВИДЕО)

Актрисата Лина Роскин се гушка гола на плажа с музикален продуцент, потопът не ги плаши

Чисто гола се пече по българското Черноморие моделката и актриса Цветелина Роскин, подвизаваща се в светските среди с псевдонима Лина. Татуираната мацка е бивше гадже на певеца Орлин Павлов. Чаровната плевенчанка в момента си ляга до музикалния продуцент на шоуто "Гласът на България" Иван Тишев. Именно той е плътно до нея на плажа и дори я целува по голото дупе, когато Лина сваля всичките си дрехи и показва множеството си татуировки.

Реклама

Страстната нудистка не се плаши от наводненията, които причиниха невиждани щети по най-южните ни курорти. Потопите не са застигнали моделката и тя е успяла да използва и последните слънчеви лъчи за това лято. Роскин избира закътани диви заливчета, където да се отдаде на нудизъм. На кадри се вижда как половинката й се заиграва с нея и я хапе палаво по голото дупе.

Секси блондинката е от Плевен и от малка се занимава с мода. Именно заради атрактивния си външен вид Лина е избрана да участва във видеоклип на Орлин Павлов, където успява да го омагьоса преди години. Твърди се, че палавницата е разбила сърцето на певеца.

29-годишната красавица е известна с освободения си характер. Преди години Лина бе хваната да се подвизава в интернет в сайтове за възрастни. Срещу солидно заплащане тя се събличаше гола и мастурбираше пред камери. Пикантните кадри се излъчваха на живо в еротични сайтове. След това разтропаната мадама стана и актриса, като игра главна роля в нашумелия уебсериал "Следвай ме". В момента Роскин има близо 67 хиляди последователи в инстаграм. Tя e виcoкa 175 caнтимeтpa, c гpъднa oбикoлкa 86 cм, тaлия 63 cм и xaнш 90 cм, като обича да показва формите си.

"Ще продължа с актьорската кариера. Честно казано, искам доста по-нагоре от България и възнамерявам да замина за чужбина да се пробвам. Искам да играя в още сериали", споделя Лина преди време. 

Четете още

Бившето гадже на Орлин Павлов - Лина Роскин, върши перверзии в интернет (Снимки)

Бившето гадже на Орлин Павлов - Лина Роскин, върши перверзии в интернет (Снимки)

Орлин смени Яна със SEX бомба

Орлин смени Яна със SEX бомба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама