Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/16063834 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩА! Виктория от "Игри на волята" заголи дупе и гърди

  • Блондинката горда, че не е участвала в скандали
  • Секси участничката показва куче, но не и мъж 

Най-секси участничката в тазгодишния сезон на "Игри на волята" затвърди титлата си и извън телевизионната игра.

Реклама

27-годишната Виктория Йорданова от Варна влиза в риалити шоуто с идеята да омайва мъжете, но я изпратиха в изцяло женския отбор на Амазонките. И рано-рано напусна битката за голямата награда от 100 хиляди лева.

Извън "Игри на волята" блондинката владее много добре кифленските номера, както обича да казва за себе си. Виктория често излага на показ малките си, но много добре стегнати гърди, като не се свени да позира по изрязани бански костюми пред хилядите си последователи в социалните мрежи. Нещо повече - бившата амазонка си показва и здравото дупе за радост на мъжката аудитория.

Изкусителката има и голяма татуировка на хълбока, която закачливо продължава към задните й части.

Напука на секси визията си младата варненка не показва дали има мъж до себе си и решава да поддържа мистерия около любовния си статус. На снимките и видеата до нея се появява единствено кучето й, за което казва, че много го обича.

Виктория е завършила "Индустриален мениджмънт" в Техническия университет във Варна. В момента учи "Право" и работи в нотариална кантора. Занимава се с кросфит. Стратегията й в "Игри на волята" беше да играе в коалиция с мъжете и да използва женския си чар, но както зрителите видяха, не й се получи. Девойката напусна състезанието на 29 септември.

"Благодарна съм, че имах шанса да бъда рамо до рамо с толкова доказали се спортисти. Имах смелостта да се впусна в това несравнимо приключение. Щастлива съм, че предизвиках себе си и излязох от зоната си на комфорт. Горда съм, че не влязох в нито един конфликт и не казах нито една лоша дума! Въпреки трудностите, с които се сблъсках, не се отказах!", заяви след края на риалитито изкусителната Виктория.

Четете още

Участници от "Игри на волята" изтрезняват в манастир

Участници от "Игри на волята" изтрезняват в манастир

Виктория от "Игри на волята" става журналистка

Виктория от "Игри на волята" става журналистка

Реклама
Реклама
Реклама