Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15998324 www.bgdnes.bg

Участници от "Игри на волята" изтрезняват в манастир

Играчите разпуснаха

След шумен купон звездите отидоха да се пречистят от "грешната" нощ

Грешен купон си спретват участниците от "Игри на волята". Голяма част от биткаджиите в шоуто се събират и поливат тежко събирането си след няколко седмици пауза.

Братя Рълеви, Денислава, Ива, Румен, Михаил и Теодора са вече една компания авери, която знае как да купонясва. Неофициалният отбор на парти животните си правят частно парти във Велинград и отбелязаха веселбата със задружна обща снимка.

Реклама

Младежите всъщност са част от по-голяма група. Пиршеството е в модерен ресторант в термалния курорт. Спортният начин на живот си личи и на трапезата, на която се виждат само салати и здравословни храни. На богатия обяд дори не може да се види и една чаша с алкохол - дори и бира.

Въпреки това отвсякъде е ясно, че след здравословното хапване е имало голям запой, където участниците от формата са отпуснали кранчето. Отборът на купонджиите явно е продължил с веселбата до малките часове на деня в хотела, в който са отседнали. Там и направиха общия фотос, който обра лайковете за нула време.

Нощта е била дълга и греховна за младите тв звезди. След тежкото пиянство на следващия ден спортните личности решиха да си направят освежаваща разходка до близката забележителност - Рилския манастир. Там се заснеха дуото секссимволи Румен и Михаил. По думите на Мишо си личи, че цяла вечер са се надигали чаши. "Пречистващ ден след вчерашната грешна вечер", шегува се Михаил, който търси изкупление от своите прегрешения след бурната нощ.

Разбира се, няма как след тежкия запой да се хапне нещо по-мазничко. Дори и да си със спортна фигура, участниците от "Игрите" се почерпиха с класическа махмурлийска закуска - мекици и айран.

В същото време Мудева и любимият й Румен Радев още не са решили кога ще е сватбата им. Неотдавна джудистът и Мис България се сгодиха. Двойката няма търпение да се завенчае. Уви, сватбата се забавя, тъй като и двамата са много заети. Румен предполага, че големият празник ще бъде следващото лято. С диамантен пръстен Мудева с нетърпение очаква момента, в който ще облече бялата рокля.

Четете още

(ВИДЕО) "Змията" Виолета се обезглави в "Игри на волята"!

(ВИДЕО) "Змията" Виолета се обезглави в "Игри на волята"!

Ново нарушение в "Игри на волята". Ще хвърчат глави, подозира се саботаж

Ново нарушение в "Игри на волята". Ще хвърчат глави, подозира се саботаж

Реклама
Реклама
Реклама