Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17246690 www.bgdnes.bg

Звездата от "Съни бийч" Поли Недкова се оказа нудистка

Актрисата събира погледи без горнище

Звездата от "Съни бийч" танцува на пилон, преборва анорексията

Сексапилната актриса Поли Недкова е нудистка! Красивата инфлуенсърка и влогърка няма задръжки и без притеснение обикаля без горнище по плажовете. Поли става все по-популярна в последно време и е част от актьорския състав на хитовия сериал "Съни бийч", чийто нов сезон вече стартира. Недкова обожава лятото и щедро показва прелести на плажа, въпреки че вече почти всички я разпознават. Хубавицата има рубрика за кино в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви и е една от любимките на зрителите. Освен това е популярна като инфлуенсърка в социалните мрежи, където има десетки хиляди последователи.

Актрисата вече няма търпение за предстоящото лято и отново е в перфектна форма. Поли тренира усилено във фитнеса и резултатите са видими. Недкова се гордее с перфектно дупе и обича да показва тялото си. Хубавицата залага на прашките на плажа, а при всеки удобен случай маха и горнището на банския.

Реклама

"Всяка година си казвам: "Ей, това сега беше най-хубавото възможно лято!" И всяка следваща година се изненадвам. Мечтая си за август и август никога не разочарова", признава Поли.

Тя е родена в Габрово, но израства във Варна и се смята за морско момиче. Въпреки това предпочита да не се топи във водата и не обича да се пържи на слънцето. "В редките случаи, в които се позапържвам на горещия пясък, обикновено е за да прекарам време с някого, на когото това му харесва - казва Поли. - А за влизане във водата изобщо няма да говоря. Представям си колко специален трябва да е случаят, за да се намокря в голямото студено. Рибата в мен е еволюирала в жаба."

През студените месеци актрисата също е предизвикателна. Отскоро Недкова танцува на пилон и все повече задобрява. "За момента възприемам всяка тренировка като битка със себе си, но пък вече виждам как се подобряват издръжливостта, силата, гъвкавостта и кондицията ми", казва Поли. Преди време тя печели и друга важна битка. Актрисата страда от анорексия, но вече е преодоляла болестта и е в топформа.

Четете още

Водещата Поли Недкова пие само в неделя

Водещата Поли Недкова пие само в неделя

Актрисата Поли Недкова е виртуозка на пилона

Актрисата Поли Недкова е виртуозка на пилона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама