Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17257458 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩИ СНИМКИ! Ето я порнозвездата Владимира от "Хелс Китчън"

Продава кадрите за $ 17 на месец

Обича мазохизъм и фетишизъм 

Супер гореща и извратена съм, казва бургазлийката с 200 интимни видеа 

Много повече от разкрепостена е порнозвездата в новия сезон на "Хелс Китчън" Владимира Влахова. 27-годишната бургазлийка, която от малка живее в Барселона, продава интимни клипове и снимки срещу 17 долара месечна такса.

"Професионална порноактриса от Барселона, супер гореща и извратена. Обича да играе, хората да свършват на нея и да стене, за да събуди съседите!", пише на испански език в описанието си в профила Владимира в един от най-емблематичните сайтове за неограничено споделяне на розови кадри.

Реклама

Нашенката работи като преводач в съда в Барселона, което паралелно съчетава с порноиндустрията. Докато през деня бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални казуси в храма на Темида, в малките часове се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера.

Страстните сцени +18 Владимира започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки видеа в еротичната онлайн платформа. След това е забелязана от продуценти в индустрията и те я канят да продължи професионално в бранша.

Наред с това се оказва, че нашенката е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца. Двете мадами са заедно и в живота, и пред камера, където заснемат горещи интимни сцени, предлагайки ги след това на зажаднели почитатели на сексфилмите с лесбийски сцени.

Владимира публикува близо 200 интимни видеа и над 750 снимки с различни изпълнения. Освен със своята испанска приятелка българката предлага на решилите да платят около 30 лева месечно да следят разголените й кадри в еротичния сайт както изпълнения с други жени, така и с мъже.

Нещо повече. Самата Владимира отбелязва, че съдържанието на нейните филми за възрастни предлага много "мазохизъм и фетишизъм". Наред с това готвачката-преводачка-порнозвезда демонстрира и бизнес нюх, предлагайки намаление наполовина от сумата за най-върлите си фенове, които платят предварително за три месеца (25 долара вместо 50) и за шест месеца (51 долара вместо 102).

Реклама

Владимира успешно съчетава коренно различните работни задължения.

"Моята професия в съда е супер отговорна и всеки ден се срещам с всякакви хора и ситуации. Например полицейски изслушвания и секретни неща. Много е интересно. 20 години вече съм в Испания. Български говоря само с родителите ми и майкини. Рядко се срещам с българи, но като чуя българска реч, и веднага тичам да се заговоря", казва нашенката.

В "Хелс Китчън" Владимира се появи с розова коса и веднага прикова вниманието на останалите участници и особено на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за знаменитости като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен отбор на Челси в Лондон, където живее.

Двамата веднага се заговориха, а Чоткин, който е ерген и си няма приятелка, очевидно прояви интерес към освободената дама. Но когато чу, че си пада по жени и има сериозна приятелка от 5 години, ченето му за малко да падне.

Владимира предизвика още по-голям фурор сред зрителите, които мигновено я оприличиха на Мария Бакалова на външен вид. Освен това холивудската звезда също е родом от Бургас, както и порнозвездата. И двете са актриси, но, за щастие, в съвсем различен жанр.

"Спирали са ме по улиците притеснени млади момичета да ме питат за снимка. Много съм заета и в едната, и в другата работа, но съм късметлийка, защото се прибирам и има кой да ме посрещне", казва Владимира за женското си гадже.

И продължава: "Намерих сродната си душа. Тя е огън жена, искаме да се оженим и да имаме деца. Приятелката ми ме научи да готвя, като правя традиционна испанска кухня и някои по-модерни неща. Откакто разбрах, че влизам в "Хелс Китчън", започнах да готвя всеки ден, да чета и да уча много нови неща. Искам да съм перфектна. Ще гледам да създавам връзки вътре. По принцип се разбирам много по-добре с жените, отколкото с мъжете. Ще гледам да си намеря приятелки".

Четете още

Шеф Ангелов беснее в "Хелс Китчън": Ако не се палиш, гориш! Пламен си тръгна от шоуто

Шеф Ангелов беснее в "Хелс Китчън": Ако не се палиш, гориш! Пламен си тръгна от шоуто

Порнозвезда взриви "Хелс Китчън", отряза готвача на принц Хари и Меган

Порнозвезда взриви "Хелс Китчън", отряза готвача на принц Хари и Меган

Реклама
Реклама
Реклама