Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17221111 www.bgdnes.bg

Шеф Ангелов беснее в "Хелс Китчън": Ако не се палиш, гориш! Пламен си тръгна от шоуто

Пламен от "синия" отбор напусна кулинарното шоу "Хелс Китчън" след поредица от драматични ситуации, които накараха шеф Ангелов отново да беснее в ефир.

И "синият" отбор на мъжете, и "червеният" - на жените трябваше да преглъща виновно пред гнева на вездесъщия готвач. А той щедро сипваше обидни реплики на подопечните си.

На финала, строени като за разстрел, двата тима с кандидати за кулинарна слава чуха следния риторичен въпрос от шеф Виктор Ангелов: "Колко готвача са нужни, за да сготвят 3 поръчки? Очевидно отговорът е повече от 17, защото вие не се справихте. Или, може би, просто не сте никакви готвачи!"

Реклама

Мъжете се издъниха в мисията си да сготвят звездно меню за момчета и момичета, спечелили медали от олимпиади по астрофизика. Унижението за участниците в "Хелс Китчън" беше пълно, след като шеф Ангелов им нареди да седнат на масата на гостите, а учениците помоли да приготвят пържени яйца и таратор.

Жените се справиха с една идея по-добре, но представянето им пак беше определено от Ангелов като "срамно". 

В крайна сметка номинирани за напускане на шоуто бяха Иван и Пламен от "синия" отбор. Шеф Ангелов реши да изгони Пламен, като преди това дръпна една от поредните си драматични речи. След като обвини участника в пълен непукизъм, водещият му нареди да свали куртката с думите: "Ако не се палиш, гориш!"

И в двете предизвикателства за вечерта, победител излезе отборът, който нарича себе си "червените дяволи" - жените.

"Синият" и "червеният" отбор първо се изправиха един срещу друг в "битка на колела" - готвиха в каравани за спасителите от дирекция "Аварийна помощ и превенция". Спечелиха дамите, а наградата им беше правото да отидат на гости на една от участничките. Честта да нагости своите съотборнички се падна на Магдалена Динкова, кметица на мездренското ceлo Върбешница и "Мисис баба" 2022 г.

Четете още

Е, хубава работа! Шеф Ангелов награби чалгаджийката Десита

Е, хубава работа! Шеф Ангелов награби чалгаджийката Десита

СЕКСОЛОЖКАТА Кобилкина към шеф Ангелов в "Хелс Китчън": Ще се радвам на Вашия член, ще Ви поширам яйцата!

СЕКСОЛОЖКАТА Кобилкина към шеф Ангелов в "Хелс Китчън": Ще се радвам на Вашия член, ще Ви поширам яйцата!

Реклама
Реклама
Реклама