Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17626884 www.bgdnes.bg

ГОРЕЩО! Бивша на Мбапе дебне за Меси

*Пъчи мега балкони край океана

*Спортната журналистка Мария Луиза Джакобели изкушава с прозрачна рокля в Маями

Около Лео Меси се навърта една от най-сексапилните спортни журналистки в света. Италианката Мария Луиза Джакобели от 2 седмици обикаля по плажовете на Маями, Флорида в оскъдно облекло. Както е известно най-популярният спортист в САЩ в момента играе за местния футболен тим "Интер".

Реклама

За Мария се знае, че имаше кратък, но бурен любовен романс със звездата на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе. Двамата обаче така и не обявиха връзката си публично.

32-годишната сексбомба май си няма никой в леглото в момента. Тя разхожда пищните си форми край Атлантическия океан. Джакобели се показа само по прозрачна рокличка, под която се вижда, че е по черни монокини. Дали репортерката не се надява тайно да срещне един от любимците си - Меси? 

"Аз и океанът", пише загадъчно тя.

Лео все пак е женен за детската си любов Антонела Рокуцо, от която има три пораснали вече момчета. Въпреки появилите се наскоро слухове за флирт между Меси и журналистка той винаги е показвал, че семейството за него е на първо място.

Мария Луиза е дъщеpя на извеcтния cпоpтен жypналиcт и диpектоp нo "Тутоспорт" Ксавие Джакобели. Хубавицата има 4 милиона последователи в инстаграм. Отсега се знае, че тя ще бъде командирована по стадионите да отразява мачовете от предстоящото европейско първенство по футбол в Германия това лято.

Четете още

Бивша на Неймар ги пъчи на "Алианц Арена"

Бивша на Неймар ги пъчи на "Алианц Арена"

Гаджето на Мбапе ги показа

Гаджето на Мбапе ги показа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама