Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2056123 www.bgdnes.bg

Разчепена в училище

Млада американска порнозвезда влезе в кауша заради гавра с училището си.

19-годишната Валери Додс бе арестувана, след като се промъкна в двора на католическата гимназия "Пий X" в Линкълн, щата Небраска. Там мацката засне няколко горещи кадъра, на които позира без дрехи. Валери се чекне на оградата, а на една от снимките се появява дибидюс гола.

"Исках да си го върна на бившите ми съученици, които не можаха да понесат, че ще участвам във филми за възрастни", разказва сексактрисата, подвизаваща се под псевдонима Вал Мидуест. По думите й всички хлапета в "Пий Х" били абсолютно задръстени и посредствени.

Реклама

Проблемите идват, когато разкрепостената тийнейджърка публикува фотосите на своята интернет страница. Тя бързо е разпозната от бившите си дружки, които веднага алармират директорите, те от своя страна се обаждат в полицията.

Валери получава призовка и е задържана заради непозволено нахлуване и разголване на обществени места. Наложи се да плати и глоба, след което бе освободена.

Но упоритата девойка не миряса. Ден по-късно тя отново отиде пред бившата си гимназия, но запази почтителна дистанция. Този път Валери бе по гащи и прикри зърната на гърдите си с лепенки.

"Ние ще продължим да се молим за нея", обявиха от ръководството на църковното школо, носещо името на папа Пий Х. "Готови сме да й простим и да й предложим подкрепа, стига да се покае", каза директорът монсеньор Перкинтън.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама