Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2070989 www.bgdnes.bg

Бивша на Роналдо загоря

Невероятно сексапилното бивше гадже на Кристиано Роналдо - Алис Гудуин, направи подарък на мъжката аудитория за началото на лятото.
Британският модел, която според слуховете преди време е изживяла кратък, но много страстен, роман със звездата на "Реал" Мадрид, засне гореща фотосесия, която накара силния пол още повече да завижда на богопомазания футболист.

27-годишната брюнетка е сред най-тачените еротични манекенки на острова, а прелестите й надничат от списания и билбордове. Преди 4 г. родената в централна Англия едрогърда миска печели признанието за най-гореща топлес дива, което я изстрелва в орбитата на славните. Изваяната като статуя Алис веднага става обект на желание на известни футболисти, като най-сериозно е увлечението по нея на бившия футболист на Арсенал и Ливерпул Джърмейн Пенънт. Халфът на националния отбор на Англия даже зарязва съпругата си Лара Мърфи, за да скочи в леглото на Гудуин. Напоследък мъжемелачката признава, че е самотна, но след новата фотосесия най-веротяно пред вратата й отново ще се наредят куп мераклии за креватни упражнения с топхубавицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама