Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2433182 www.bgdnes.bg

Марика дава гърдите си на Игуаин (Снимки)

Надарената сексбСкандалният италиански модел Марика Фрушо обяви, че е готова да предостави своите гърди под формата на подарък за нападателя на нейния любим клуб "Наполи" Гонсало Игуаин. Надарената секбомба продължава с опитите да прелъсти аржентинския национал, който пристигна през новия сезон в клуба. Острието се намира в отлична форма. Той вкара пет гола в 10 мача с екипа на тима.


Марика е известна като фенка на "Наполи" и с готовност прие поканата да се снима за годишния календар. Тя е поставила едно условие - да бъде заведена на вечеря от Гонсало. Очевидно, че южноамериканецът е приел, след като Фрушо показа това, което е обещала на футболиста.
Преди година Марика татуира на гръба си емблемата на "Наполи". По време на почивка на остров Капри красавицата научи новината за идването на здравеняка, който шест сезона игра за "Реал" (М). Тя веднага отправи директна покана към него.
"След тежката работа и дългите тренировки можеш да си вземеш почивка и да посетиш природните красоти на Калабрия. Ще те чакам", написа в социалните мрежи бомбастичната моделка.
В неделя сутринта брюнетката прогнозира, че нейният любим тим ще победи като гост "Ювентус" с 1:2. Резултатът беше нарисуван с червена боя на гърдите й. За нейно разочарование "старата госпожа" отнесе гостите с 3:0.
Заради апетитната визия Фрушо получи предложение да се снима в порнофилм. Розовата индустрия е готова да даде мило и драго, за да заснеме подрусващите се гърди на Марика. Засега най-горещата фенка на "Наполи" отказва категорично.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама