Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/3252455 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Ирина Рашева: Политици ми предлагат секс

Иво АНГЕЛОВ

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов-Попето е свалял плеймейтката Ирина Рашева, но нищо между тях не се е получило. Това призна пред "България Днес" изкусителната красавица, която е една от най-сексапилните българки.

Ирина признава, че двамата не са се срещали лично, но общували в интернет, като Попето бил по-настоятелният от двамата. "С Ивелин Попов се познаваме, но между нас не е имало абсолютно нищо. Някои медии преувеличиха нещата и веднага ме свързаха с него. Не искам да ме замесват с футболисти, защото те просто не са мой тип мъже", коментира плеймейтката. Според нея мъжете в България не се притесняват да отправят неприлични предложения, въпреки че са женени и имат деца.

Реклама

Ивелин Попов вече няколко години е с Елена Паришева, която в миналото се подвизаваше като фолкпевица. Тя обаче му роди дете и заряза кариерата си на сцената. Елена неотлъчно следваше Попето по време на престоя му в Турция. Сега е при него и в Русия, където той играе за отбора на "Кубан" (Краснодар).

Името на Рашева нашумя в публичното пространство, след като стана носителка на титлата "Най-секси плеймейтка". 25-годишната пловдивчанка не е просто еротичен модел, но и висшистка по биология. Тя участва и популярния напоследък конкурс "Мис Силикон". Пловдивчанката има хирургически интервенции на гърдите, скулите и устните.

Ирина признава, че името й е било забърквано в интимни отношения с още двама популярни българи - актьора Калин Врачански и футболиста Благой Георгиев. "За Благо нещата ги определям като поредния слух, а за Врачански само разбрах, че е разпитвал за мен, но така и не сме се срещали. Не харесвам такъв тип мъже и затова нямам желание да се срещам с него. Обичам мъжа до мен да е на високо интелектуално ниво и да демонстрира добър манталитет, докато един футболист примерно това не може да ми го даде", допълни моделката. Тя признава, че е получавала предложения за секс и от политици, но предпочита да не разкрива имената им. Според нея поведението им е нормално, защото "те също са мъже".

Ирина споделя още, че често сексуалните предложения към нея са придружени и с оферти за заплащане. "Едва ли някой ще оспори факта, че в България сексът за пари вече не е нещо модерно. Това се е превърнало в класика. Лично аз не бих си легнала с някого за пари или за да спечеля конкурс", казва Рашева.

Ирина коментира и последната носителка на титлата "Плеймейт" Елена Кучкова, около която се появиха твърдения, че още преди конкурса е била ясна като победителка. "Не знам дали тя си е платила, но съм сигурна, че в България истински конкурси за красота няма. От самото начало се знае кой ще спечели, а всички останали участнички са само за пълнеж на надпреварата. Не я познавам лично Елена, но моето мнение е, че точно тя трябваше да спечели, защото визуално ми допада", сподели още плеймейтката.

 

Готова е за булка

Рашева разкри за себе си, че има доста цели в живота си, но повечето ги е сбъднала. Тя признава, че вече се чувства зряла и е готова за създаването на семейство. Наскоро Ирина дори засне фотосесия с булчинска рокля, с което намекна, че е готова на решителната житейска стъпка. Въпреки това обаче заявява, че в петък няма да се занимава със Свети Валентин и ще отпразнува Трифон Зарезан, тъй като на българския празник ще се забавлява много повече.

Реклама
Реклама
Реклама