Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4009752 www.bgdnes.bg

Таня пак голичка

Германия е във възторг! Таня Шевченко отново е без дрехи на корицата на "Плейбой"! Бившата състезателка по фигурно пързаляне доказва, че е в страхотна форма дори и на 36 години. Таня преживя трудни моменти и често страдаше от контузии по време на своята състезателна кариера. Сега всичко това е зад гърба на красивата блондинка. Тя отново има много почитатели благодарение на участието си в популярно танцово шоу по телевизия RTL.
Любопитното е, че това е третата изява на Шевченко без дрехи. Първите две фотосесии са заснети през 1999 г. и 2007 г., когато Таня изпитва сериозни финансови проблеми.
Най-силният сезон в кариерата на Шевченко е през 1994 година, когато става шампионка на Германия при жените. Класира се на 6-о място на олимпиадата в Лилехамер, а малко по-късно печели бронз на световното първенство в Япония. След това идва серия от травми. Контузиите изваждат Таня от леда за 19 месеца. Тя успява да върне формата си за европейското през 1998-а в Милано. В Италия печели бронз, но на олимпиадата в Нагано се отказва в последния момент заради грип. Слабите резултати са причина Шевченко да закъса с парите и без колебание да приеме предложенията на "Плейбой". Оказва се, че еротичните фотосесии са истинска стихия за бившата спортистка.
"Нямам проблем с голотата - откровена е Таня. - Смятам, че можеш да бъдеш истинска жена и когато си на 36 и си майка". Снимките за "Плейбой" я отведоха в Южна Африка.
"ЮАР е идеалното място за подобна фотосесия - разкрива Шевченко. - Беше страхотно." Първите отзиви за снимките са повече от окуражаващи. Това със сигурност ще повиши рейтинга и на предаването, в което участва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама