Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4205723 www.bgdnes.bg

Режисьори режат Андреа

Фолкпевицата Андреа се оказа една от най-претенциозните звезди в бранша. Изпълнителката е на нож с всички режисьори в "Пайнер", които вече не искат и да чуят за нея.

Чалгаджийката е успяла да вбеси всеки екип, с който е работила до момента, с безкрайните изисквания и недоволството си. Снимките за всяко нейно видео са придружени от крясъци и луди скандали, които са присъщи за любимата на Кобрата. В стремежа си да бъде на първо място сред колегите в класациите за най-добри клипове Андреа изпада в нервни кризи и подлудява всички около себе си.
"Да върви при Кости да й прави клиповете. Нали само от него е доволна" - злословят колеги на певицата по повод работата й с румънския хитмейкър.

Реклама


Едни от най-видните режисьори в "Пайнер" вече от раз отказват да снимат клипове на изпълнителката. Въпреки че не се стиска и раздава щедри хонорари, всеки бяга от работата с нея.


"Няма цена, която да откупи нервите, които късаме с тази лигла" - оплаквали се режисьори, станали жертви на нечовешкото поведение на фолкзвездата.
Останала с притеснително малък кръг от хора, които все още рискуват да работят с нея, Андреа е сериозно изплашена за бъдещето на кариерата си. Изпълнителката е започнала да приема поканите за всякакви участия само и само да не бъде забравена от феновете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама