Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4288856 www.bgdnes.bg

Женската Марадона в сексскандал

Жесток скандал се разрази в Аржентина с легендарната състезателка по хокей на трева Лусиана Аймар. Дамата е известна в Южна Америка с прякора Марадона заради страховития дрибъл със стик, който притежава.

Порно с 37-годишната красавица обиколи мрежата. Медиите в Аржентина веднага захапаха звездата, защото тя участва в горещи сцени. Лусиана прави орална и анална любов със своя партньор. Още няма информация кой е източникът на видеото. Неговата автентичност не е гарантирана на 100% заради лошото качество.


Освен с изявите си на тревата Аймар е известен модел в своята родина. Тя е печелила осем пъти наградата за най-добра състезателка в света. Мнозина я считат за най-добрата в историята. Красавицата започва да играе на 16-годишна възраст и до ден днешен продължава да е активен състезател. В своята кариера Лусиана има четири олимпийски медала и две световни титли.
"Заради спортната ми кариера дълго време бях сама и не можех да си намеря гадже", призна в свое интервю преди няколко месеца Аймар. Е, явно сега е решила да навакса и да граби с пълни шепи от паницата с разврата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама