Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4342951 www.bgdnes.bg

Анелия по зърна

Анелия лъсна по зърна в една от последните си фотосесии. Фолкаджийката гордо навири силикона, а обработените фотоси я представят в най-добрата светлина.
Изпълнителката се е отдала изцяло на работа и упорито крие какво се случва в личния й живот. Единственото, което споделя, е, че не иска второ дете, защото врачки и астроложки не предвещават нищо добро от това. Певицата се оказа прекалено суеверна и постоянно търчи по знайни и незнайни чародейки, вярвайки на всяка тяхна дума.
Анелия вече не крие и за отношенията си с министерския син Калоян Арсенов. След като Арсенов пусна тяхна обща снимка и истината излезе наяве, певицата най-сетне призна, че двамата са имали интимни отношения, които са приключили бързо и не е имала сериозни намерения към него.

"Той направи грешка, като пусна снимката ни" - разкрива Анелия.

Калоян не е единственият, с когото изпълнителката е била свързвана през годините. Ексмитничарят Иво Бързия, прочул се преди години като част от бандата на Жоро Пурата, също е бил от сигурните обожатели на Анелия. За него изпълнителката обаче все още категорично отрича да са имали вземане - даване, позовавайки се на факта, че Бързия е бивш любовник на не една нейна колежка. Според родните медии Иво е част от миналото на Преслава и има нескрит афинитет към фолкдиви.

Откакто Коко Динев заряза певицата преди години и създаде семейство с колежката й Емилия, Анелия ревностно пази личния си живот. Чалгаджийката си дава вид на изцяло отдадена на работата и само хора от близкото й обкръжение са наясно с кого си ляга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама