Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4379644 www.bgdnes.bg

Едисон Кавани си го развява

Бившата съпруга на звездата на ПСЖ Едисон Кавани - Мария Соледад Кабрис, извади на показ тъмната страна на уругваеца. Тя пусна книга, в която описва всички изневери на футболиста.
"Той е сериен измамник - заяви Мария. - Той се възползва от раждането на сина ни Лукас, за да си развява коня."
Двамата се разведоха преди няколко месеца след поредната задявка на Кавани. Дамата, която се омъжи за уругваеца през 2007 г., сложи край на брака им. Мнозина се учудиха, че тя ще получава месечна издръжка от "едва" 25 000 евро, при положение че Кавани прибира по 9 млн. евро на година от ПСЖ.
"Исках единствено мир и спокойствие за децата си - сподели Мария. - Знам, че можех да получа много повече, но трябваше да водя дълга съдебна битка и това щеше да се отрази на децата. Не вярвам на този човек. Бихте ли се доверявали на съпруг, който оставя съпругата си няколко дни след раждането и изневерява, пращайки имейл, за да й честити Коледа."
Тя добавя, че е научила от медиите, че Кавани излизал с ново момиче, докато тя ражда в Уругвай.
"Това беше огромен шок - разкри Соледад. - Накара ме да родя, обяснявайки, че ще бъда много по-спокойна, тъй като в Неапол щели да ме преследват папараците. Той искаше да ме остави там, за да се чувства свободен да върти авантюрите си."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама