Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4431670 www.bgdnes.bg

Порнопевец засенчи Киркоров

Гол изпълнител на еротични песни задминава по популярност мегазвездата на руската естрада Филип Киркоров. Младо и старо в Русия си припява парчетата на атлетичния Александър Пистолетов, които могат да докарат до инфаркт хората с по-слаби сърца.

33-годишният певец работи в порноиндустрията и според личната му страница вече е участвал в над 30 филма. Често се изявява като режисьор, оператор и актьор едновременно, а в сюжетите си вкарва и виртуални сцени, създадени с компютър. Наред с порноталанта си, Саша е и не по-малко успешен музикант. В профила му в руския Фейсбук – Вконтакте, пише, че дори е завършил консерваторията в Москва с профил акордеон. Но изглежда разпъването на гармошката не го влече, затова хваща микрофона.

Реклама

Пистолетов излиза на сцената полугол, най-често заедно със също толкова "облечени" мацки. Докато пее, имитира секс, а на моменти изпълнението преминава в откровени сцени от филми за възрастни. Това му носи не само бурни аплодисменти, но и наплив от заможни и дашни дами, които се натискат да бъдат негови артистични партньорки.

Не по-малко разгорещени са и клиповете му - вече над 20 на брой. Това са кратки еротични видеа на фона на пеенето му. Макар и скандализиращи, те са гледани от милиони потребители, а според руските медии свалянията им в интернет са повече от тези на неувяхващия Киркоров.

Както може да се предполага, Пистолетов не се показва по официалните тв канали и не може да бъде видян на организиран от властите концерт. Докато Кремъл се бори с вредното западно влияние и критикува пошлостта на Европа, голото оръжие на руската естрада пълни ъндърграунд клубове в Москва и Санкт Петербург.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама