Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4559665 www.bgdnes.bg

Търсят ЧЛЕН ЗА Черната Златка

Юристи авантюристи търсят член, вратичка в закона, чрез който да предадат Черната Златка на френското законодателство и да я осъдят за оправдаване на тероризма.

Повод за крайната мярка са скандалните думи на силиконката от Бургас, които тя отправи към редакцията на столичен вестник, който бе писал, че в семейството й има драма. Златка се опита да опровергае писанията, но сериозно сгафи, когато написа: "Заслужавате участта на френски вестник!".

Реклама

Естествено, Златка има предвид трагедията в Париж, в която изродите братя Куаши разстреляха редакцията на сатиричното издание "Шарли ебдо". След ужаса във Франция бяха арестувани и съдени над 50 души, които са възхвалявали и оправдавали нападението над "Шарли ебдо", както и тероризма като цяло.

Жител на френския град Души ле Мин е бил задържан, след като в нетрезво състояние блъснал колата си в друг автомобил и заявил на патрулни полицаи, че братята Куаши е трябвало да убият повече хора.

"Надявам се, че ще сте следващите. Вие сте прекрасна цел за терористи", добавил той. В резултат мъжът е получил присъда от четири години, лишен е от шофьорска книжка и гражданските му права ще бъдат ограничени в продължение на три години.

Най-смешното е, че Златка постоянно подкрепя благотворителни инициативи и се опитва да помага на болни деца, а говори за смърт и тероризъм след една публикувана статия по неин адрес.

Сексбомбата е доста компетентна и по темата с изчезналия и вече завърнал се Петко Сертов: "Така, а сега какъв ли ще е сценарият за "изчезването му"? Доста скъпо е излязло на държавицата ни... цели 400 000 лв.! Така, нали уж няма пари за здравеопазване и за фонда да лечение на деца? Откъде изкарахте тези 400 000?".

Това, че министър Вучков публично отрече тези цифри, няма никакво значение. Все пак според Черната Златка столицата на Великобритания е... Англия.

Реклама
Реклама
Реклама