Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10001539 www.bgdnes.bg

Орлин Горанов на море с Алекс Раева

Двамата се забавляват в голяма компания до късно на къмпинг "Арапя"

Певецът и телевизионен водещ Орлин Горанов прекарва лятната си ваканция с бившата на Слави - изпълнителката Александра Раева. Това видя репортер на "България Днес" по Черноморието. Двамата разпускат от известно време на къмпинг "Арапя", недалеч от град Царево. Забавляват се всяка вечер в голяма компания от поне 10 души. Партито е шумно и смехът в ресторанта продължава до късни доби.

Реклама

Всъщност семействата на Орлин и Алекс са приятелски. Певицата се запозна с благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов и баща на детето си именно на лодката на Горанов и съпругата му Валя. Александра, която дълго време бе спрягана за жената до Слави Трифонов, роди на 38 г. и оттогава не крие, че е щастлива. Не говори за мъжа си, тъй като той не желаел да бъде известен и светска личност. Неизменно до нея на морето е й дъщеричката им Лия. Раева отделя голяма част от деня, за да играе с нея на плажа.

През останалото време Алекс и Орлин Горанов карат сърф в морето.

"Много добре си прекарваме заедно", разкрива Алекс.

"Аз съм изключително щастлив и горд, че пак сме заедно на море", откровен е и Орлин. Двамата харесват още гмуркането, а Орлин Горанов е и страстен фен на риболова и често опитва късмета си с въдица в ръка. Следобед приятелските семейства почиват на зелената морава край бунгалата си.

Водещият на предаването "Последният печели" по БНТ признава, че не участва в подготовката на въпросите за играта.

"За да си водещ, трябва да го желаеш и да го можеш. На предаване ми минават по 90 въпроса през главата. Старая се преди всеки епизод да се подготвя добре. Наесен ще се върнем леко ъпгрейднати, леко напудрени, за да продължим напред заедно", отговаря Орлин пред Алекс в импровизирано видеоинтервю край морето. Кадрите се появиха в личния профил на певеца в инстаграм.

Любопитното е, че на къмпинг "Арапя" често идва да изпие кафе и телевизионният продуцент и бивш член на УС в "Левски" Андрей Арнаудов. Той веднага бе заобиколен от малки фенове на отбора, които му поискаха автографи.

Реклама
Реклама
Реклама