Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10023463 www.bgdnes.bg

Рууни спипан с три мадами

Бившият капитан на Англия и "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни пак го загази. Нападателят бе спипан да спи в хотелска стая с три полуголи мадами около него. Снимките изтекоха в таблоидите.

Едната от мацките е моделката Тейлър Райън. Другите две са приятелките й Елис Мелвин и Брук Морган. И трите са на по 21 години.

Реклама

Бившата футболна звезда подаде оплакване в полицията. Той твърди, че всичко е режисирано от мадамите. Започнало е разследване.

Рууни, който е женен за Колийн и има четирима синове, се забавлявал в ранните часове на неделя с момичетата в заведение. Уейн и негови приятели поканили Тейлър, Елиз и Брук във ВИП сепаре на известен клуб.

Трите мадами споделели, че са преживели най-дивата нощ в живота си.

"Нямаше сексуален контакт - това беше просто страхотна нощ", издават ги техни приятели пред "Сън".

Снимки в социалните мрежи обаче показват бившия нападател заспал на стол. Около него момичетата се събличат по бельо в хотелска стая за 60 паунда на вечер в Манчестър. Уейн напуснал бесен хотела, след като се събудил и видял какво се случва около него.

"Всички се забавляваха да танцуват наоколо с Уейн и приятелите му и да публикуват снимки, но не можеха да спрат да се смеят, когато той припадна. Решиха да се позабавляват", добави приятелят на момичетата.

Реклама
Реклама
Реклама